Saturday, February 16, 2008

by:Larm


by:Larm er straks over oss, og alle Oslo borgere med musikkhjerte plikter å ha det gøy i flere dager på rad!

Ifølge VGs utnevnte eksperter er dette stedene å være. Det slår meg at dette må være en meget gunstig promo for de relevante artistene. La oss håpe de har valgt førstelåt på MySpace med omhu...

Ruset på norske tabloider utnevner jeg meg selv til ekspert og anbefaler følgende kvelder:

onsdag er det i VG teltet det skjer, Familjen har så kul musikk at det nesten er fristende å begynne å si "fyre opp syra" igjen. Debutskiva deres var helt klart en av de kuleste platene i 2007. De starter ballet klokken 23:00 i VG teltet og blir fulgt opp av Diskjokke klokken tolv. Etter alt å dømme noen timer som kommer til å bli en vakker opplevelse for de som liker elektronisk musikk. Desverre så spiller Embee samtidig på Nichol&Son klokken 23:00, så hater du elektronisk musikk sats på denne istedet, selvom den offisielt sett ikke står på by:Larm programmet.

Torsdag er det svensk aften! En god plan er å begynne med Lykke Li på Blå klokken 22:30. Da er det kort vei til Fabrikken 1 for å se Maipei klokken 23:00 før Skandinavias kanskje mest ekte hiphopere Looptroop går på scenen 00:00

Fredag er det ikke tvil, kjør Club:Larm og Nomaden! En time Lindstrom, en time Bjørn Torske og så en time med G-Ha & Olanskii, lite som skal til for å se hvilken norsk electro/club juvel det her blir. Starter midnatt!
Gikk du glipp av gårsdagens Looptroop konsert er Oslo velsignet med enda en, tidligere på kvelden klokken 20:30 på Sentrum Scene.

Lørdag spiller Mikal Telle, han Tellé ja, på The Villa klokken 00:00 sammen med DJ Asel!

OBS: Programmet er endrett i hytt og pine.

No comments: